Coagulatie therapie

Is een methode om huidoneffenheden zoals ouderdomswratjes, steelwratjes (fibromen), dermatosis papulosa nigra (wratjes op een donkere huid) of andere huidoneffenheden te verwijderen. Na de behandeling komt er een klein korstje op het behandelde plekje. Deze verdwijnt vanzelf.

Korte toelichting

Teleangiëctasieën zijn kleine bloedvaatjes (capillairen) die blijvend verwijd zijn. Deze vaatjes zitten net onder de huid. De plekjes zien eruit als lichtrode tot donkerpaarse verkleuringen van de huid. Het komt veel voor en is algemeen bekend als couperose. Een langer durende huidaandoening is rosacea. Ze zitten vaak op delen van het lichaam waarop de zon valt.

Couperose, de ongewenste roodheid in uw gelaat, is te behandelen.
Bij de behandeling van verwijde bloedvaatjes, ontsierde rode adertjes (couperose) wordt met een klein naaldje oppervlakkig de huid ingegaan. Het naaldje wordt warm en daardoor lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Soms kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn en bij alle behandelingen van couperose geldt dat onderhoud nodig is. Als u zich houdt aan bepaalde leefregels kunt u wel de kans hierop verkleinen.

Fibromen zijn goedaardige bindweefsel wratjes. Ze komen veel voor in de hals of onder de oksels, ook wel in het gezicht. Hoewel onschuldig, zijn ze niet gewenst. Bij Beautyville kunt u ze professioneel laten verwijderen. Een korte periode na de behandeling zal er een klein korstje op het behandelde plekje zitten. Maar dit geneest vanzelf.

Dermatosis papulosa nigra is een huidaandoening die vooral voorkomt bij mensen met een donkere huid. Het zijn bruine of zwarte papeltjes. En worden net zoals fibromen met een klein naaldje behandeld.

Ben je geïnteresseerd?

Bent u na het lezen overtuigd en wilt u weten of het iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Afspraak maken