Laser ontharing

De droom van bijna iedere man of vrouw. Een perfect onthaart lichaam. Vooral op plekken waar de haartjes goed zichtbaar zijn. Zoals op het gezicht, de hals, de armen en de benen. Niet meer hoeven scheren, geen wondjes meer of ingegroeide haren.... Naast het definitief verwijderen van haren verbetert de laser ook de huidstructuur. Als de laserstraal zijn licht afgeeft ontstaat er een warmte in de huid. Deze warmte zorgt voor een stimulering van collageen. De huid krijgt een frissere uitstraling, meer volume en een verfijndere structuur. Een perfecte anti-aging behandeling! 

Aanbieding

Op dit moment hanteren wij voordeligere tarieven voor laser ontharing.

Hoe werkt het ontharen precies?

De laser straalt licht op de huid. De lichtstraal wordt door het melanine (kleurdeeltjes) in de haren geabsorbeerd en omgezet naar warmte energie. Deze warmte dringt diep door in de haren, tot aan de wortel (papilla). Hier ontstaat er een stolling van eiwitstructuren dat er voor zorgt dat de voeding naar de haar stop wordt gezet. De haar valt uit en komt niet meer terug. In 8 tot 10 behandelingen kunnen we tot wel 90% van de actieve haren definitief verwijderen.

Wij hebben gekozen voor de Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid van de MeDioStar laser voor deze behandelingen. Zo kunnen we je helpen met jouw vraag naar huidperfectie. Na 8 tot 10 behandelingen heeft u een heerlijk zachte, glad onthaarde huid. Waarom deze laser? Omdat deze laser werkt met een dual-wavelength waardoor iedere kleur huid en bijna iedere kleur haar te behandelen is.

Heeft u beharing op een gepigmenteerde huid? Zelfs dan kunt u behandeld worden. Beautyville is gespecialiseerd in laserontharing van de donkere huid. De instellingen van de laser worden zo aangepast dat enkel het pigment in het haarzakje reageert.

Langdurig haarvrij met laser

Haargroei is een cyclisch proces waardoor je meer dan 1 behandeling nodig hebt. Het aantal behandelingen hangt af van uw haargroei en het te behandelen gebied. Voor een effectieve ontharing met laser is het belangrijk dat uw haartjes zich in de juiste groeifase bevinden. Alleen de haren die tijdens de behandeling in de groeifase zitten zullen worden vernietigd en uitvallen. Haren die zich niet in deze fase bevinden absorberen onvoldoende licht en kunnen pas bij de volgende behandeling behandeld worden. Het eerste resultaat is normaal gesproken te zien na de derde behandeling.

Ons advies is om na de behandelkuur eens per jaar een nieuwe behandeling te ondergaan om het resultaat optimaal te houden.

Voor de laser behandeling

Is deze behandeling echt voor iedereen geschikt? Ja, bijna iedereen kan de behandeling ondergaan. Tijdens een intakegesprek wordt bepaald of u in aanmerking komt voor laser ontharing. We maken een analyse van uw huidtype en haarkleur. Er zal een persoonlijk behandelplan opgesteld worden. U wordt geïnformeerd over de behandelingen en wat u kunt en mag verwachten. Als u in aanmerking komt voor laser ontharing wordt er eerst een proefbehandeling uitgevoerd. We zien dan hoe uw huid reageert.

U dient rekeningen te houden met:

 • We behandelen personen vanaf 15 jaar (onder begeleiding van een ouder of voogd).
 • U dient gezond te zijn.
 • Vanaf 6 weken voorafgaand aan de behandeling mag u de haren niet meer bleken, harsen of epileren. Scheren, knippen of trimmen mag wel.
 • Een gebruinde huid bevat veel pigment. Het te behandelen gebied mag 6 weken voor de behandeling niet aan de zon of zonnebank blootgesteld worden. U dient dit huidgedeelte dagelijks met sunblock (min. factor 30) in te smeren. Gebruik geen zelfbruinende middelen.

Er wordt niet (of niet direct) behandeld wanneer er sprake is van:

 • een pacemaker/inwendige defibrillator
 • auto-immune ziekten
 • HIV/Aids
 • kanker
 • hepatitis
 • tuberculose
 • gebruik van antibiotica
 • wondjes op de te behandelen plek
 • zwangerschap
 • blootstelling aan zon/zonnebank minder dan 4 weken voor de behandeling

Tijdens de laser behandeling

Eerst reinigen we uw huid. Daarna brengen we een laagje gel aan op het te behandelen gebied. De lichtflitsen van de laser worden op de huid gestraald. Deze flitsen voelen warm aan. De behandeling is niet helemaal pijnloos maar is goed te verdragen. Iedere flits voelt aan als een prikje. Het voelt alsof er een elastiekje tegen uw huid wordt geschoten.

Na de behandelingen

Na de behandeling zal het behandelde gebied er rood uitzien. De huid kan branderig aanvoelen en eventueel een beetje gezwollen zijn. Dit is normaal en een gewenste reactie. Dit zal binnen 48 uur na de behandeling weer wegtrekken. Na de behandeling koelen we het behandelde gebied. En we brengen een laagje sunblock aan. Dit moet je thuis herhalen. Je kan direct je bezigheden weer hervatten. Gemiddeld zijn er 8 tot 10 behandelingen nodig. Soms meer, soms minder.

Het verschil tussen laser ontharing en Intense Pulsed Light ontharing (IPL)

IPL en laser ontharen worden vaak ten onrechte onder één noemer geplaatst. Onze MeDioStar laser is een diode laser. Deze laser zendt een gerichte krachtige straal uit en is zeer doeltreffend. Door deze krachtige straal wordt de matrix (voedingsbodem) van het haar vernietigd. Het ontharen met IPL is te vergelijken met een lamp. Deze lamp heeft een straal met meerdere golflengtes en kleuren waardoor hij minder sterk is. De energie en de warmte worden verstrooid en niet nauwkeurig gericht. IPL kan goedkoper worden aangeboden maar er zijn meer behandelingen nodig om permanent het haar te verwijderen.

Specialist in laser ontharing

Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Vul het contactformulier in of bel 026-3272042/06-16325537. Als we bezig zijn met een behandeling kunnen we de telefoon niet beantwoorden. Spreek een bericht in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Ben je geïnteresseerd?

Bent u na het lezen overtuigd en wilt u weten of het iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Afspraak maken