Microdermabrasie

In een normale cyclus vernieuwen de huidcellen zich ongeveer om de 28 dagen. Deze eigenschap vermindert in de loop der jaren, het resultaat is een verslechtering van de huid door het ontbreken van vorming van nieuwe cellen. De dode huidlagen moeten verwijdert worden om een verbetering van het huidbeeld te creëren. De microdermabrasie is een zachte en pijnloze manier voor verwijdering van de dode huidlagen. De natuurlijke regeneratie van de huid wordt daardoor gestimuleerd en de huidbeeld wordt zichtbaar verbetert.

Diamant microdermabrasie

De luxe behandeling met diamanten

 • Direct zichtbaar resultaat
 • Verjonging van het huidbeeld
 • Vermindering rimpels en pigmentstoringen
 • Egale en stralende teint

Uw CNC Skincare specialist

Wat kunt u met deze behandeling bereiken?

Door de zachte en gecontroleerde peeling kunnen de volgende huid resultaten bereikt worden:

 • Verheldering van hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken
 • Behandeling van grove poriën en onzuivere huid
 • Verbetering van cellulitis en zwangerschapsstrepen
 • Cel activering
 • Verfijning van het huidbeeld
 • Huidverjonging
 • Ontspanning van de mimiek

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Eerst wordt de huid met dermaceutische producten gereinigd. Daarna wordt de huid met een enzymatische peeling op de behandeling voorbereidt.

Nu kan de werkelijke behandeling beginnen:
Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak, wordt een passende diamantkop uitgezocht, waarmee de afgestorven huidcellen verwijdert worden. Een instelbaar vacuüm zorgt voor verwijdering van de afgestorven huiddeeltjes.

Nu is de huid klaar voor opname van werkstoffen, die in de huid ingesluisd kunnen worden.
Een afsluitend masker zorgt voor kalmering van de huid.
Tot slot worden afsluitende dermaceutische verzorgingsproducten aangebracht. De bijzondere verzorgingsproducten hebben de eigenschap de huid te beschermen en met effectieve werkstoffen te verzorgen.

Tip: Om een optimaal huidbeeld te bereiken is het belangrijk de juiste verzorgingsproducten ook thuis te gebruiken.

Wat is de werking van Diamant microdermabrasie?

Deze behandelingsmethode heeft de volgende werking op de huid:

 • De zachte verwijdering van het afgestorven cel materiaal en de daarmee verbonden stimulatie van aanmaak van nieuwe cellen.
 • De optimale voorbereiding van de huid voor hoog werkzame werkstoffen en verzorgingsproducten.

Hoe kan ik de behandeling ondersteunen?

Omdat het bij de diamant microdermabrasie methode om een intensieve peeling gaat, vergt het een individuele thuisverzorging. De huid heeft bijzonder veel vocht en bescherming nodig. Dit kunnen de speciaal daarop gerichte verzorgingsproducten u bieden. Het is zeer belangrijk dat de aanbevolen verzorgingslijn regelmatig na de behandeling thuis verder wordt gebruikt. Daardoor kan een langdurige huidverbetering gegarandeerd worden.

Door het verwijderen van afgestorven cel materiaal van de opperhuid, krijgt de huid een signaal voor snellere regeneratie d.w.z. versterkt nieuwe cellen om te produceren. De nieuw gevormde cellen bewegen omhoog naar het huidoppervlakte en vervangen geleidelijk het afgestorven cel materiaal. Door dit proces vormt zich een nieuwe, gezonde huidlaag, die voor werkstoffen bijzonder opname gevoelig is en een optimaal huidbeeld weerspiegelt. Zo kunnen ongewenste huidproblemen, zoals kleine littekens, rimpels, grove poriën en hyperpigmentatie behandeld worden.

Heeft u interesse in een persoonlijk adviserend gesprek en behandelingsadvies voor de diamant micro dermabrasie?

Graag maak ik een afspraak met u, om deze effectieve dermaceutische behandelmethode met u te bespreken, waarmee we uitstekende resultaten en een stralend huidbeeld kunnen bereiken.
Ik kijk uit naar uw telefoontje!

Ben je geïnteresseerd?

Bent u na het lezen overtuigd en wilt u weten of het iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Afspraak maken